KWF Samenloop voor Hoop Sittard-Geleen uitgesteld tot 2022

<em>Hoophuis in Geleen</em>
Hoophuis in Geleen
Foto: Samenloop voor Hoop

Begin maart werd de organisatie van de SamenLoop voor Hoop in het burgemeester Damenpark stilgelegd ten gevolge van de intelligente lockdown tijdens de eerste golf van de coronapandemie.

Ook het Hoophuis werd gesloten. Inmiddels zijn we acht maanden verder en zitten we nog steeds midden in de coronacrisis. Bestuur van de organisatie van Samenloop voor Hoop Sittard-Geleen heeft daarom in een vergadering het besluit genomen om niet in 2021, maar in 2022 de Samenloop te houden.

“We denken dat 2021 nog te vroeg is om deze Samenloop te organiseren. Maar we willen de komende maanden niet stil blijven zitten”, zo zegt voorzitter Jan Dols uit Geleen. “Met het Hoophuis zijn we verhuisd naar de Salmstraat 35 in het centrum van Geleen. Een veel groter pand waar we meer mogelijkheden hebben. Dat hebben we afgelopen zaterdag ondervonden, mensen weten ons nu echt te vinden. Wij hopen dat alle teams blijven aangesloten en dat we samen op weg kunnen gaan naar 2022. Het zou geweldig zijn als we met zoveel mogelijk teams het bedrag verder kunnen verhogen door allerlei acties te organiseren. Op dit moment staat er een bedrag van ruim € 13.000 aan acties op de rit. We waren zo goed op weg, laten we dit ook vasthouden!”, aldus Dols.

Cookieinstellingen