Riksjaproject Westelijke Mijnstreek maakt kans op prijs ANWB-Fonds

Foto: CC0

Vrijwilligersorganisatie De Brug en Vivantes maken kans op 10.000 euro van het ANWB Fonds om het Riksjaproject in de Westelijke Mijnstreek te realiseren.

De campagne ‘ANWB Fonds helpt je op weg’ geeft per provincie tien mille aan het meest inspirerende maatschappelijke project. De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november.

Foto: © Babs Witteman

De Brug en Vivantes hebben met dit project van Fietsen Alle Jaren, de handen ineengeslagen. Het initiatief is bedoeld voor mensen die niet meer zelfstandig durven te fietsen, maar ook voor diegenen die zich eenzaam voelen en mensen die minder mobiel zijn.

Met de uitvoering van dit project wordt mensen de mogelijkheid geboden om een fietstochtje te maken in hun eigen omgeving. Hiermee willen wij een bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen die zelf niet meer in staat zijn om te fietsen en daardoor vaker aan huis zijn gekluisterd. Het prijzengeld van de ANWB zal het mede mogelijk maken om 2 riksja’s te kopen waarmee De Brug en Vivantes dit project willen starten.

Op ANWB.nl/stem staan 70 maatschappelijke projecten uit heel Nederland waarop gestemd kan worden. Voor het riksjaproject van De Brug en Vivantes klik hier

De stemperiode loopt van 26 oktober tot 24 november en is dus al in volle gang. Uit de stemronde komt per provincie een top 3 van de meest populaire projecten. Vervolgens kiest de Adviescommissie van het ANWB Fonds uit die top 3 een winnaar per provincie.

Vind je het project de moeite waard? Wacht niet langer en breng vooral je stem uit:

Cookieinstellingen