Wie is Limburgs innovatiefste ondernemer in coronatijd?

Ruim en groot coronaproof terras op de binnenplaats bij Kasteel Limbricht
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De jaarlijkse verkiezing tot Ondernemer van het Jaar, die wordt georganiseerd door dagblad De Limburger, heeft dit jaar Limburgs meest innovatieve ondernemer ten tijde van corona als thema.

De Limburger selecteerde tien bekende en minder bekende Limburgse ondernemers die op hun eigen wijze de coronacrisis pareren en nodigt het publiek uit om drie van hen te nomineren voor de eervolle titel Limburgs Ondernemer van het Jaar 2020.

Onder de tien genomineerden bevindt zich één ondernemer uit Sittard-Geleen: Igor Stel. Stel bestiert landgoed Kasteel Limbricht, evenementencentrum All in Echt, Avonturenpark Valdeludo in Echt en catering- en evenementenbedrijf Entertrain Group. In Eindhoven opende hij onlangs samen met een compagnon All in 040, in Eindhoven. Verder kwam Stel in de zomer in het nieuws nadat hij de exploitatie van de Hompesche Molen bij Stevensweert had verworven. Om tijdens de coronapandemie toch omzet te kunnen genereren bedacht Stel allerlei aanvullende (gezins)activiteiten voor zijn gasten waaraan coronaproof kan worden meegedaan. Ook vertimmerde hij de cour van de kasteelboerderij tot één groot coronaproof terras, waar bezoekers bij de bar centraal op het plein zelf hun consumpties konden bestellen en afhalen. Stel geeft op LinkedIn aan bijzonder trots te zijn op deze nominatie.

U kunt nog tot maandag 23 november uw stem uitbrengen. Een jury bepaalt welke van de vijf ondernemers met de meest stemmen de titel het meest verdient.

Reacties