Laatste pakketten Ambrassadeur te koop bij Basiliek

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

In samenwerking met de Sittardse brouwerij Ambrass brengt culturele vereniging De Mander een bier op de markt, genaamd de Ambassadeur.

Voorzitter van De Mander Hans Schörgers: “We zijn als vereniging altijd nauw verbonden geweest met projecten die goede doelen steunen in onze eigen stad. Door bijvoorbeeld het wegvallen van de collecte tijdens de kinderoptocht en de onzekerheid over de opzet hiervan in de komende jaren, zijn we op zoek gegaan naar nieuwe initiatieven waarmee we geld kunnen inzamelen. Het eerste idee dat we concreet hebben uitgewerkt is de Ambrassadeur.”

De opbrengst van de Ambrassadeur 2020 gaat naar het project ‘Dao baove in d’n Tore’, bestemd voor de restauratie van de toren van de Grote Kerk. De eerste batch was voor verschijnen uitverkocht en daarom besloot de Mander een tweede te laten brouwen. Ook hiervan zijn nog maar 160 pakketten (à vierflessen) over. Het doel is om deze voor het einde van het jaar te verkopen, zodat het totaalbedrag aan het torencomité kan worden overhandigd.

In verband met corona is besloten om de verkoop niet te doen middels een straatactie, maar op twee dagen bij de Basiliek aan de Oude Markt in Sittard.

U kunt het bier hier op 28 november en 5 december telkens tussen 10:00 en 14:00 uur kopen en direct meenemen. Om zelf op te drinken of om cadeau te doen tijdens de feestdagen.

Ambrassadeur

Cookieinstellingen