Castle of Light vanavond in première op Kasteel Limbricht

Vanavond is het zover: dan gaat de nooit eerder vertoonde lichtshow Castle of Light in première op Kasteel Limbricht.

Slechts een paar weken geleden benaderde Igor Stel, eigenaar Entertrain Group en exploitant van Landgoed Kasteel Limbricht, de aan dit evenement deelnemende partijen. Op basis van het idee van Igor Stel ontstond een even enthousiaste als unieke samenwerking, waarbij twee vooruitstrevende lichtbedrijven en een architect betrokken zijn. Samen presenteren zij vanaf vanavond Castle of Light.

Castle of Light is een lichtroute rond en in de burcht van Kasteel Limbricht die ongeveer een uur duurt. Daarin maakt u kennis met licht in al haar facetten in meer dan 20 grote en kleine settingen. Van lasershow tot een geprojecteerd aquarium, gecombineerd met enkele interactieve onderdelen. Nog nooit eerder vertoond én coronaproof.

Tickets zijn te verkrijgen vanaf 9,50 euro per persoon, kinderen mogen voor 7,50 euro naar binnen. De entreeprijs is inclusief een kopje koffie, thee of warme chocomel en eventueel achteraf te combineren met een lekkere winterse soep, broodje worst of marshmallows to go.

Castle of Light is vanaf dit weekend ook gedurende de volledige kerstvakantie (inclusief de kerstdagen) geopend. Een geweldig uitje voor het hele gezin!

Klik op de foto boven dit bericht om een indruk van de lichtshow te krijgen.

Reacties

Cookieinstellingen