Kerstman letterspeurtocht en kleurwedstrijd in centrum van Geleen

Foto: Centrummanagement Geleen

Op zondag 13 en zondag 20 december is het koopzondag in het centrum van Geleen. De winkels in Geleen zijn dan geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Als alternatief voor de traditionele kerstactiviteiten organiseert Centrummanagement Geleen in samenwerking met de lokale ondernemers een Kerstman letterspeurtocht en een kleurwedstrijd.

Kerstman letterspeurtocht

De Kerstman en zijn rendieren hebben jouw hulp nodig! In de etalages van een aantal winkels zijn letters verstopt. Heb je een letter gevonden? Dan schrijf je deze in het vakje bij de juiste winkel! Tijdens de speurtocht worden er allerlei lekkernijen verstrekt. Denk daarbij aan een bekertje warme chocomel, een suikerspin of een portie vers gemaakte poffertjes. Al deze lekkernijen worden gratis verstrekt.

Alle letters gevonden? Lever de kaart, voorzien van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoon (van je ouders) op zondag 13 of 20 december, tussen 12:00 en 17:00 uur, in bij het kantoor van Centrummanagement Geleen (Raadhuisstraat 17) en wie weet behoor jij wel tot een van de gelukkige winnaars. Voor elke kind is er sowieso een kleine attentie!

Kleurwedstrijd

Geef de Kerstman en zijn rendieren weer wat kleur! Doe mee met de kleurwedstrijd en lever je kleurplaat op zondag 13 of 20 december, tussen 12:00 en 17:00 uur, in bij het kantoor van Centrummanagement Geleen (Raadhuisstraat 17). De Kerstman kiest op 21 december de drie mooiste tekeningen. De drie winnaars ontvangen persoonlijk bericht en een mooie prijs.

Aan de speurtocht nemen de volgende ondernemers deel:Bakker Bart – Bemelmans Optiek – Berden Mode – BoXXer – Bruna – Chique en Sjiek – Cooijmans Herenmode – D-reizen – Damesmode Welten-Bronkhorst – De Sokkerbekkerie – Dean – Deleukstetaartenshop – Donners Kindermode – Droomlingerie – El Paso Tapas – Eleonore Bloemen & Brocante – Elis Dagbesteding – Gelaen 31 – Hebbeding – Jolie’s – Joop Roukens – Juwelier van Sloun – Kootjes Bloemenshop – Lenders Mannenmode – Mitra – MPC XL Maatkleding – Prijsmepper – Rebelde Needles Tattoo – Riejo Fashion – Rousseau Chocolade – SMAAK – ’t Frituurke – Top1Toys – vanHaren – Wibra – Witte Broodje.

De kaart voor de speurtocht en de kleurplaat voor de kleurwedstrijd zijn vanaf zaterdag 12 december bij alle deelnemende ondernemers verkrijgbaar.

Cookieinstellingen