Martijn van Helvert bezoekt ondernemers Susteren enkel online

Foto: CDA

Vandaag zou Tweede Kamerlid Martijn van Helvert, op verzoek van de lokale CDA-afdeling, coronaproof op bezoek gaan bij ondernemers en verenigingen in Susteren.

Zojuist werd bekend dat de fysieke ontmoetingen zijn afgeblazen en dat de gesprekken enkel online via webmeetings zullen plaatsvinden.

Van Helvert wil graag van ondernemers en verenigingen horen welke gevolgen zij ondervinden van de coronacrisis op financieel, persoonlijk en maatschappelijk vlak ervaren en wat zij hebben ondernomen om de schade van de coronacrisis te beperken. Ook wil hij graag de verwachtingen van de ondernemers horen in hoeverre zij verwachten na de coronacrisis weer te kunnen terugkeren naar het ‘oude normaal’ en of zij permanente schadelijke effecten van de coronacrisis verwachten. Verder wil Van Helvert inzicht krijgen in de gevolgen van de coronacrisis per branche.

Tot slot wil het kamerlid graag antwoord op de vraag wat hij in de Tweede Kamer voor de ondernemers kan betekenen, of en in hoeverre de steunmaatregelen van de overheid geholpen hebben, of er zaken zijn die het kabinet over het hoofd heeft gezien en wat anders zou moeten.

Van Helvert nodigt de ondernemers in Susteren graag uit om met hem in gesprek te gaan. Wie dat wil kan dat kenbaar maken door een bericht te sturen aan [email protected] of te bellen naar 0628053621 of 0652555000.

Cookieinstellingen