Potgrondactie Philharmonie Sittard: Koup drek drek, drek is ‘r weg!

Foto: Philharmonie Sittard

Het afgelopen jaar heeft het coronavirus menigeen de grond onder de voeten doen wegzakken.

Veel mensen en bedrijven, maar zeker ook verenigingen hebben een bijzonder somber jaar achter de rug. Zo heeft het virus flinke beperkingen gelegd, ook op het samen maken van muziek.

Dat gezamenlijk musiceren is het bestaansrecht van muziekverenigingen zoals de Philharmonie. En dat samen repeteren, samen muziek maken, dat wordt enorm gemist.

Desondanks kijken veel verenigingen positief naar de toekomst en hebben zij er alle vertrouwen in dat wij u in de loop van 2021 weer mogen vermaken met onze muzikale klanken.

Voor het zover is gaan de leden van de Sittardse Philharmonie allereerst zorgen voor weer wat vaste grond onder de voeten. En dat gebeurt uiteraard middels de traditionele potgrondactie die op zaterdag 6 maart zal plaatsvinden.

Wilt u de Philharmonie Sittard steunen? Bestel dan bestel vandaag hun topkwaliteit potgrond. Een zak van 40 liter kost slechts 4 euro en 3 zakken zijn voor 12 euro van u. Inclusief gratis bezorging bij u aan huis op zaterdag 6 maart!

Vanwege het nog altijd rondwarende coronavirus wordt enkel potgrond bezorgd die op voorhand is besteld en die via iDeal is afgerekend. Daarmee wordt contant afrekenen aan de deur voorkomen en kan de actie voor iedereen veilig verlopen.

Heb je nog vragen? Of kom je er niet helemaal uit met bestellen? Stuur dan een email naar [email protected].

Cookieinstellingen