Kinderviering carnaval op zondag 7 februari 2021

Géén optocht, wel online viering!
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

CV De Narre Euverhaove, parochie Heilig Hart Overhoven en kinderkoor The Voices of Kids organiseren op zondag 7 februari aanstaande om 11:00 uur een Kinder- en Jeugdviering.

Dat gebeurt online middels een livestream. De viering staat in het teken van carnaval.

Op zondag 7 februari zou normaal gesproken de kinderoptocht door de straten van het centrum van Sittard trekken. Door de coronamaatregelen is dit helaas niet mogelijk.

Daarom hebben de carnavalsvereniging, parochie en het kinderkoor het initiatief bedacht om via een livestream een kinder- en jeugdviering te organiseren. Daarbij is maar een kleine delegatie leden van het Jeugdkoor aanwezig vanwege de beperkende maatregelen. Er worden natuurlijk toepasselijke Limburgse liederen gezongen. CV De Narre zorgt voor mooie teksten over Carnaval in deze coronatijd. Ook wordt speciaal stilgestaan bij alle slachtoffers die door het coronavirus zijn gemaakt.

In verband met de coronamaatregelen is iedereen en in het bijzonder de jeugd van hart uitgenodigd om de viering via de Livestream te volgen. Ga hiervoor naar www.voicesofkids.123website.nl. Als u op de website bent, klik dan vervolgens in de menubalk op Livestream Parochie Overhoven. Of ga rechtstreeks naar de website deze pagina.

De livestream wordt dus uitgezonden op zondag 7 februari vanaf 11:00 uur. De organisatie probeert de livestream ook rechtstreeks te publiceren op de volgende Facebookkanalen: Kerk Overhoven, CV De Narre, Kinderkoor The Voices of Kids Sittard en Ziekenhuis Omroep Sittard (ZOS).

Reacties