Zuyderland Medisch Centrum houdt webinar over herstel na corona

Foto: SGN

Voor wie besmet is geweest met het coronavirus organiseert Zuyderland Medisch Centrum op dinsdag 23 februari een online webinar.

Wie besmet is geweest met het coronavirus kan nog lang last houden van de lichamelijke en/of mentale gevolgen. De meeste klachten zijn na verloop van tijd verdwenen, maar wat als dit (nog) niet het geval is? Nog even los van de emotionele impact voor degene die corona achter de rug heeft en zijn of haar omgeving.

Corona is een nieuw ziektebeeld en de gevolgen zijn voor iedereen anders. Goede nazorg is daarom extra belangrijk. Tijdens het webinar ‘Herstel na Corona’ wordt hier uitgebreid op ingegaan door long- en revalidatieartsen en een psycholoog van Zuyderland. Welke klachten zijn bekend? Wat kan helpen bij herstel en welke nazorg is al beschikbaar? En als je zelf thuis aan de slag wil, wat moet je dan vooral doen en wat ook laten?

Het Patiënten Thema Webinar biedt naast algemene informatie ook ervaringsverhalen en vooral interactie met de deelnemers.

Deelname is gratis en iedereen is welkom, ook naasten en geïnteresseerden.

Het online webinar start op dinsdag 23 februari 2021 om 17:00 uur en duurt tot uiterlijk 19:00 uur. Inschrijven is gratis. Het webinar is vanuit thuis via pc, laptop of tablet te volgen.

Informatie over deze digitale bijeenkomst en de mogelijkheid om je aan te melden vind je op www.zuyderland.nl/themabijeenkomsten.

Cookieinstellingen