Volg nu de Top 111 Zittesje Vastelaovesleidjes!

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Sinds 11:11 uur op deze carnavalszondag kunnen liefhebbers van Sittardse carnavalsliedjes op Radio Nónnevot de eerste Zittesje Vastelaovesleidjes Top 111 beluisteren.

De afgelopen weken hebben 863 vastelaovesleifhöbbesj de moeite genomen om hun persoonlijke top vijf van favoriete Sittardse carnavalsliedjes door te geven, waaruit door de initiatiefnemers van Radio Nónnevot – Marc Webers en Ruud Meuwissen – de Top 111 is gedestilleerd. Het tweetal wil met Radio Nónnevot in het algemeen en de Top 111 in het bijzonder wat carnavalsstemming in de huiskamers brengen, nu het vanwege de coronapandemie niet mogelijk is om op de vertrouwde wijze carnaval te vieren.

De Top 111 wordt uitgezonden vanuit de Optochhal aan het Fischerpad, tegen het decor van de carnavalswagens die zowel het afgelopen als jaar nog niet mochten meerijden in de carnavalsoptocht van Sittard, noch elders. Het programma van deze acht uur durende marathonuitzending wordt gepresenteerd door Tom Jessen.

De Radio Nónnevot Zittesje Vastelaovesleidjes Top 111 is te volgen via het YouTubekanaal van Radio Nónnevot.

Radio Nónnevot sluit carnaval in de nacht van carnavalsdinsdag op Aswoensdag vanaf middernacht af met de een playlist vol nummers over Esjelegounsdig, Daarna is het radiostilte tot de Elfde van de Elfde.

Top 111 Zitterd

Reacties