Korte wandeling rondom Puth met Gilde de Graven

Foto: beeldcitaat google

Na een succesvolle- en ontzettend winderige terugkeer van de korte wandeling in maart jongstleden biedt Gilde de Graven in april opnieuw een korte wandeling van 6 kilometer aan.

Vanwege de onvoorziene aanmelddrukte van de afgelopen keer wordt deze wandeling ditmaal driemaal aangeboden.

Op vrijdag 16 april, zaterdag 17 april en woensdag 21 april – steeds om 10:00 uur – staan de wandelgidsen voor jullie klaar aan de Pastoor Albertsstraat in Puth. De wandeltocht start hier op de parkeerplaats vlakbij de kerk van Puth. Naar een eventuele pauzeplaats (of koffie to go) wordt nog gekeken. De tocht voert veelal over verharde wegen, maar deels ook over onverharde paden. In tegenstelling tot de afgelopen keer heeft u op de route wel te maken met enig hoogteverschil. Onoverkomelijk is dat volgens de gidsen echter zeker niet.

Per wandeling kunnen maximaal 24 personen deelnemen. Daarbij dienen zij zich uiteraard aan de huidige maatregelen van het RIVM te houden. Er wordt gewandeld in viertallen, twee-aan-twee. De gids is altijd in zicht. Ook wordt er een uitdraai van de route per viertal meegegeven. De wandeling gaat door bij tenminste 12 aanmeldingen per dag. De kosten bedragen 1 euro (ter plaatse contant te voldoen) en aanmelden kan via www.gildedegraven.nl.

In eerste instantie wordt er gekeken naar unieke inschrijvingen, mocht je een keer extra mee willen lopen dan kan dit als er plaatsen vrij blijven. Dit om zoveel mogelijk mensen de kans geven om deel te nemen.

Reacties