Bijeenkomsten Windpark Holtum-Noord

Foto: CC0 via Pixabay

De gemeenten Echt-Susteren en Sittard-Geleen vinden het belangrijk dat omwonenden en ondernemers van Windpark Holtum-Noord een stem hebben in de uitwerking van het profijtplan en de omgevingsafspraken.

Daarom worden er in de periode tot de bouw van het windpark diverse bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomsten komen ook onderwerpen aan bod zoals overlastvermindering, handhaving en participatiefaciliteiten. U kunt zich voor deze bijeenkomsten aanmelden.

Aanmelden

Voorafgaand aan iedere bijeenkomst vinden verschillende voorbesprekingen plaats. Iedereen kan zich hiervoor aanmelden. Deelname aan deze bijeenkomsten betekent niet dat u instemt met het windpark, maar biedt u wel de kans om uw stem te laten horen en ideeën in te brengen. Wilt u als bewoner meedenken over de verdere uitwerking van het profijtplan en de omgevingsafspraken? Meld u dan aan voor het bewonersplatform bij Rob Rietveld door te mailen naar [email protected].

Verslagen bijeenkomsten

Er hebben al twee bijeenkomsten plaatsgevonden op 10 februari en 8 maart, beide onder leiding van omgevingsmanager Mirjam Roorda-Knape. Na elke bijeenkomst wordt er een verslag gemaakt dat na akkoord hier te lezen onder het kopje ‘Participatie’.

Cookieinstellingen