Toonjekunst: kleurt jouw kunstwerk de stad?

Foto: De Domijnen

De Domijnen biedt vier regionale kunstenaars een prominente expositieplek, zowel in de stad als online.

De Domijnen geeft vier kunstenaars uit de Westelijke Mijnstreek de kans om een half jaar lang buiten geëxposeerd te worden op diverse momenten. Elke kunstenaar krijgt een prominente plek op A0 formaat, midden in de stad. Beginnend, amateur- of professioneel kunstenaar, iedereen is welkom. Het kunstwerk mag een foto, schilderij, grafisch ontwerp zijn. Samen kleuren we de stad! De ingezonden werken van kunstenaars worden tevens tentoongesteld in de online expositie Toon je Kunst.

Zo doe je mee

  • Maak een foto van jouw kunstwerk, dit mag een schilderij, beeld, grafisch design, foto, graffiti-art etcetera zijn.
  • Meld je aan via www.toonjekunst.nl.
  • Je mag daarnaast ook je werk delen op je social mediakanalen met #toonjekunst en #dedomijnendichtbij en tag @dedomijnen (optioneel).

Laat je stem horen

De jury bestaat uit projectleider Coen Aarts van De Domijnen, kunstenaars Theresie Tholen en Irene Pfennings en Marcus Debie van GOMAD Urban Art Studio, de juryleden zullen in beraad gaan over twee winnaars, de andere twee winnaars zullen gekozen worden door het publiek!

Campagne informatie
De actie loopt tot en met 13 mei 2021. Het publiek kan tot en met 31 mei 2021 stemmen. Begin juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Deze actie is een initiatief van De Domijnen.

Cookieinstellingen