Speel mee in de grote SVM-loterij en maak kans op een scooter!

Foto: SGN

Tijdens de coronacrisis kampt SVM Munstergeleen net als veel andere verenigingen met dalende inkomsten.

Er mag immers nog lang niet door iedereen worden gesport en de kantines mogen niet open. Om toch inkomsten te genereren is SVM Munstergeleen daarom in maart gestart met een loterij. Het wordt de grootste loterij uit de historie van de club en er zijn fraaie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een gloednieuwe scooter, beschikbaar gesteld door sponsor Snackpoint.

De loterij loopt door tot en met december van dit jaar. In december vindt tevens de trekking plaats.

Afgelopen week besloot SVM Munstergeleen om een percentage van de opbrengst van de lotenverkoop af te dragen aan het goede doel: Jeugdfonds Sport Limburg. Het Jeugdfonds Sport Limburg vindt dat álle kinderen in Limburg de kans moeten krijgen om hun favoriete sport te beoefenen bij hun favoriete club. Maar dit is helaas niet voor elk kind vanzelfsprekend. Bij één op de tien kinderen – één op de vijf gezinnen en drie kinderen per schoolklas – is daarvoor niet genoeg geld. Het Jeugd Sport Fonds helpt en zorgt ervoor dat ook kinderen uit deze gezinnen kunnen meedoen en lid kunnen worden van hun favoriete sportvereniging.

Steun SVM en speel tevens mee voor het goede doel! Voor slechts 2 euro per lot speel je al mee en steun je de club én Jeugdfonds Sport Limburg.

Algemene voorwaarden:
– Een lot kost 2 euro (inclusief transactiekosten)
– De trekking vindt plaats in december 2021
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd
– De vergunningaanvraag voor de loterij is goedgekeurd door de gemeente Sittard-Geleen

Reacties