Curiosa-, boeken- en antiekmarkt is weer terug in het centrum van Geleen

Foto: CC0 via Pixabay

Nu de vaste non-food kramers hun waren weer op de weekmarkten mogen aanbieden is ook de curiosa-, boeken- en antiekmarkt terug in het centrum van Geleen.

Sinds afgelopen week kunt u weer wekelijks op donderdagen van 10:00 tot 16:30 uur rondsnuffelen bij de kramen op de Nieuwe Markt (tussen de HEMA en Jan Linders).

Er wordt een grote variatie aangeboden aan curiosa en antiek. Verder is er een ruime en goed gesorteerde handel in boeken over Limburg en aanverwante onderwerpen.

De markt is een bezoekje zeker waard. Zeker als u dit combineert met een hapje en/of een drankje op een van de naastgelegen terrassen.

Parkeren

In de parkeergarage onder de Markt kan het eerste uur gratis worden geparkeerd (behalve op zaterdag). Na het eerste uur is het tarief één euro per uur met een maximumvan 5 euro per dag. Op straat en op de parkeerterreinen is het tarief € 1,90 per uur. Klik hier voor meer informatie.

Overigens vindt u op de zaterdagmarkt naast de versmarkt ook weer de vertrouwde vaste marktkooplieden die non-food artikelen verkopen.

Reacties