Nieuws.nl zoekt de beste (leg)puzzelaar van Nederland

Foto: Pix4Profs

Nieuws.nl is op zoek naar de absolute (leg)puzzelkampioen. Meedoen kan vanuit huis, in de voortent op de camping of vanaf het bungalowpark.

De enige benodigdheden zijn: een vlakke ondergrond, een scherp oog, een beetje puzzelervaring en de wil om te winnen.

Het Nieuws.nl NK puzzelen is in het leven geroepen om even de zinnen te verzetten. Het grootste deel van de coronamaatregelen is verlengd en als we al op vakantie kunnen gaan, ziet die er anders uit dan we zijn gewend. Reden genoeg om eens ergens anders mee bezig te zijn.

Puzzelen is al decennialang een zeer populair tijdverdrijf. Het afgelopen anderhalf jaar heeft de puzzel als vrijetijdsbesteding ten tijden van de lockdown nog eens een extra boost gekregen. Dit doet ons geloven dat Nederland inmiddels rijk is aan geoefend puzzeltalent.

Meedoen aan het Nieuws.nl NK puzzelen is eenvoudig. Inschrijven voor de strijd om de titel beste puzzelaar van Nederland kan via onderstaande link. Daar vind je ook alle informatie over de spelregels en voorwaarden.

Er wordt coronaproof gespeeld. Dus je speelt alleen of met de mensen binnen je huishouden. Het inschrijfgeld bedraagt twintig euro. Na inschrijving ontvang je een unieke puzzel (bij de inschrijfprijs inbegrepen). Gekozen is voor de kleurrijke, maar uitdagende puzzel ‘Amandelbloesem’ van Vincent van Gogh (1.000 stukjes). Als deelnemer bepaal je zelf het moment waarop je start. De winnaar mag zich Nieuws.nl puzzelkampioen noemen en voor hem of haar staat een zeer royaal puzzelpakket klaar. Eenzelfde pakket (3x), maar dan zonder de eeuwige roem, wordt verloot onder alle deelnemers die erin slagen de puzzel voor de deadline te leggen (voor 1 juni).

De uiterste datum van deelname/inschrijfdatum is 21 mei, afgeronde puzzels na deze datum ingekocht dingen niet meer mee voor de prijzen. Maximaal 400 deelnemers.

Het Nieuws.nl NK Puzzelen wordt georganiseerd in samenwerking met winkel.Pix4Profs.

Cookieinstellingen