Grenzeloze samenwerking tussen Grimpeur en Limburg Cycling

Verleg letterlijk je grenzen met deze unieke routes
Verleg letterlijk je grenzen met deze unieke routes
Foto: © Grimpeur

De fiets brengt je verder. Over landgrenzen en taalgrenzen. Over heuvels, door dalen, velden en bossen. Op de fiets verleg jij je grenzen. Op eigen kracht of met een beetje E-hulp.

Toch fietsen we steeds met z’n allen op dezelfde routes en paden. En er is zoveel meer te ontdekken. Als kenners van de regio slaan Limburg Cycling en Grimpeur de handen ineen. Met de campagne Grenzeloos biedt Limburg Cycling en fietsplatform Grimpeur gratis fietsroutes aan die verder gaan dan de bekende routes.

Als kenners van de regio voeren we campagne voor fietsroutes waarin een hoofdrol is weggelegd voor de minder bekende paden en beklimmingen. Fietsroutes die zich niet limiteren tot de Limburgse grenzen, maar verder gaan. Bijvoorbeeld over de fijne rustige wegen van de Belgische Hoge Kempen. De Belgische Voerstreek en het Land van Herve waar het begrip “kuitenbijter” een nieuwe dimensie krijgt. Of wat dacht je van een stukje off-road fiets-fun door Nationaal Park de Meinweg. Vanuit Limburg is er nog zoveel meer te ontdekken. Ook zijn er meerdere routes die van, naar of door Sittard-Geleen komen.

De campagne Grenzeloos biedt een fietsroute voor elk niveau. Van 50 tot 100 kilometer, van licht glooiend tot heuvelachtig. En er is niet alleen gedacht aan de best getrainde fietsers. Ook zijn er routes die toegankelijk zijn met de E-bike. De vertrekpunten van de routes zijn veelal op of in de buurt van populaire bestemmingen in Zuid-Limburg, zoals Valkenburg, Epen of Vaals. Limburg Cycling en Grimpeur nodigen je van harte uit om je grenzen te verleggen met deze zorgvuldig samengestelde fietsroutes. We wensen je veel fietsplezier!

Je vindt de routes op:

Cookieinstellingen