Tour de Limbourg twee keer op bezoek in Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Ook dit jaar zendt L1 tijdens de koersdagen van de Tour de France dagelijks op tv het programma Tour de Limbourg uit.

De eerste twee uitzendingen zitten er inmiddels op. Het programma wordt vanaf een dagelijks wisselende locatie uitgezonden en is net als voorgaande jaren ook twee keer te gast op een locatie in Sittard-Geleen. Het programma staat uiteraard stil bij de ontwikkelingen in de Tour de France. Dagelijks schuiven wisselende gasten aan.

Op zaterdag 3 juli wordt het programma uitgezonden vanuit Kasteelpark Born. Op zaterdag 17 juli is Tour de Limbourg te gast bij De Vief Heringe op de Molenweg in Sittard.

Bij de opnames van Tour de L1mbourg is publiek welkom, vanaf even voor 18:30 uur. Daarbij worden te allen tijde de coronaregels zoals aangegeven door het RIVM gevolgd. Dus anderhalve meter afstand is noodzakelijk. Het aantal personen dat kan worden toegelaten is daarom beperkt en is mede afhankelijk van de ruimte op de opnameplek. Bij (verwacht) slecht weer kan (soms op het laatste moment) de opnameplek wijzigen. Publiek is dan helaas niet welkom.

Een opname bijwonen kan zonder inschrijving. Om alles in goede banen te leiden zet L1 tijdens de opnames een ‘corona-officier’ in, die erop moet letten dat iedereen zich voor, tijdens en na de uitzending aan de coronaregels houdt.

Op dagen dat Oranje voetbalt op het EK beginnen de live opnames om 20:30 uur, net als op 18 juli, de laatste dag van de Tour.

Cookieinstellingen