Yvonne Salvino lijsttrekker gob bij raadsverkiezingen 2022

Foto: SGN

De leden van de politieke groepering gob hebben tijdens de algemene ledenvergadering unaniem gekozen voor de top-3 die de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 gaat leiden.

Yvonne Salvino, de huidige voorzitter van de raadsfractie van gob, wordt lijsttrekker, huidig wethouder Leon Geilen staat nummer 2 op de lijst en huidig raadslid Marcel Claessens is de nummer 3.

“Dit drietal bezit een aantal eigenschappen die ieder voor zich, maar vooral in gezamenlijkheid, staan voor een voortzetting van het succes van de politieke groepering gob. Voorbeelden hiervan zijn onder meer krachtig bestuur, inhoudelijk zeer sterk, binden en verbinden, empathie, sterk communicatief, dicht bij de inwoners en verenigingen. Kortom geloofwaardig, open en betrouwbaar!” meldt politieke groepering gob in een persbericht.

Politieke groepering gob is vier jaar geleden begonnen met een proces van verjonging en vernieuwing. De partij prijst het ondernemend leiderschap aan van Yvonne Salvino; Leon Geilen wordt gekenschetst al een ervaren en vernieuwende bestuurder, die participatie hoog in het vaandel heeft staan en daar ook inhoud aan geeft en Marcel Claessens als een volksvertegenwoordiger die voor iedereen altijd klaar staat en een brede politieke betrokkenheid heeft.

Reacties

Cookieinstellingen