Paul Kubben gekozen tot lijsttrekker PvdA Sittard-Geleen

Foto: PvdA Sittard-Geleeen

Paul Kubben is gekozen tot lijsttrekker van PvdA Sittard-Geleen bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022.

Op de goed bezochte ledenvergadering van woensdag 21 juli kreeg hij unanieme steun van de leden. Vol energie wil hij inzetten op een gemeente die klaar is voor de toekomst.

Paul Kubben (39) is momenteel fractievoorzitter van de PvdA in de gemeenteraad van Sittard-Geleen. De leden omschrijven Paul als een doortastende vertegenwoordiger van onze inwoners. Hij is betrokken, toont lef in de raad en weet mensen ook te verbinden. De leden zijn verheugd dat hij een tweede periode in wil gaan. Afdelingsvoorzitter Omar El-Attal: “Paul zet zich vol passie in voor de stad en weet ook goed onze sociale en groene idealen in de praktijk te brengen. Of het nu gaat om het behoud van een muziekschool in Sittard-Geleen, het plaatsen van mobiele toiletten voor truckers in deze coronatijd of de aanleg van een voedselbos in onze gemeente: Paul gaat er vol voor.”

In zijn rol als lijsttrekker wil Paul vooral met inwoners in gesprek over de eerste plannen voor het verkiezingsprogramma: “Wij hebben als lokale PvdA een duidelijke visie op waar het naar toe moet in Sittard-Geleen: betaalbaar wonen voor jong en oud, veel aantrekkelijker worden voor jongeren, goede zorg en kansengelijkheid voor iedereen. We willen onze lokale ondernemers beter beschermen tegen de grillen van grote multinationals. Denk je nu echt dat de grote investeringsmaatschappijen ook maar iets geven om onze centra? Helemaal niks, kleine ondernemers en werknemers zijn het beste af bij de PvdA. Lokale en duurzame productie, door vakmensen die daar goed voor worden betaald: daar staan wij voor. Als dit laatste niet kan met euro’s, dan maar met een lokale digitale munt. De uitholling van onze gemeenschap moet stoppen!”

Wie met Paul in gesprek wil over de plannen voor Sittard-Geleen, of wie duidelijke ideeën heeft die volgens jou echt niet mogen ontbreken in het verkiezingsprogramma is van harte uitgenodigd om contact op te nemen met Paul Kubben via Facebook, via [email protected]eleen.nl of bel +31651034261.

Reacties

Cookieinstellingen