Sittard viert Halloween tijdens Inspired Shopping

De historische binnenstad van Sittard viert tijdens het Inspired Shopping event het begin van de sfeervolle winterse dagen.

Op de koopzondag van 31 oktober is de stad versierd geheel in Halloween stijl. Spannende levende standbeelden, gezellige herfstaankleding, een coole trick or treat route en verrassende verwennerijen vormen een knusse route door het historische hart van Sittard.

Happy Halloween

Dit jaar organiseert Centrummanagement Sittard wederom het Inspired Shopping event met daaromheen weer een sfeervol Halloween jasje. De ondernemers zorgen voor een bijzonder warm onthaal met feestelijke aankleding door de hele stad. Verrassende lekkernijen worden uitgedeeld, lampionnen verlichten het straatbeeld en op diverse plekken kun je weer genieten van al die mooie levende standbeelden.

Route van levende standbeelden

Op maar liefst tien verschillende plekken in de historische binnenstad van Sittard kom je spraakmakende stillevens tegen. Mysterieuze, spannende en humoristische figuren staan voor jou klaar om je te verrassen.

Trick or treat

Tijdens de trick or treat route ga je verkleed langs alle deelnemende winkels in de stad om lekkernijen te scoren. Je kunt bij alle deelnemende winkels die dag een trick or treat tas krijgen om de lekkernijen in te kunnen doen. De deelnemende winkels zijn te herkennen aan een poster en Halloween aankleding bij de ingang van de winkel.

Mooiste Halloweenoutfit van Sittard

Vorig jaar kwamen er heel veel kinderen prachtig verkleed naar de binnenstad om de trick or treat route te lopen. Daarom wordt er dit jaar een speciale wedstrijd georganiseerd voor alle verklede kinderen. Er zal tijdens Inspired Shopping een Halloween jury rondlopen. Van alle deelnemende kinderen wordt een foto gemaakt en op maandag 1 november zal op de Facebookpagina van Sittard. Genieten voorop de winnaar bekendgemaakt worden. De winnaar krijgt een cadeaubon van €25,- van een winkel naar keuze uit de binnenstad van Sittard.

Sfeervol shoppen

Sittard heeft alles in huis voor een heerlijk dagje winkelen. Al lopend door de sfeervolle straten van Sittard ontdek je maar liefst 100 unieke winkeladresjes. De winkels zijn op zondag 31 oktober van 12:00-17:00 uur geopend. Maak een dagje Sittard helemaal af met een hapje en drankje op één van de heerlijk verwarmde terrassen in de stad.

Cookieinstellingen