Komend weekend werk aan het spoor tussen Valkenburg en Maastricht

Foto: SGN

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 16 oktober en zondag 17 oktober geen stop- en sneltreinen tussen Valkenburg en Maastricht (RS18 en RE18).

Arriva zet vervangend busvervoer in. Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals een ovchipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het niet mogelijk om een fiets mee te nemen.

Reistijd

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer vind je op de website van Arriva. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan het Arriva OV Servicepunt in Maastricht.

Reis verstandig, mondkapje verplicht

Reis verstandig, mijd de spits en de drukte en blijf thuis bij verkoudheidsklachten. Net als voor alle openbare ruimtes in Nederland geldt in het ov, óók in het trein vervangend vervoer, de verplichting tot het dragen van een mondkapje.  Arriva vraagt reizigers om zich goed te verspreiden over de gereedstaande bussen.

Reacties