Terrein Brand Alm Open Air voorzien van ‘perfect skies’

Perfect Skies in ruststand
Foto: SGN

Op de noordelijke schootsvelden in Sittard is het momenteel weer een drukte van belang.

Dat heeft alles te maken met het aanstaande vrijdag van start gaande Oktober Wiesnfest, zoals het in aangepaste vorm georganiseerde Oktoberfeest Sittard dit jaar heet.

Op het kermisterrein (vrij entree, geen coronatoegangsbewijs nodig) verrijzen in snel tempo de kermisattracties en aan de oostkant van het terrein, dicht bij de Ursulinentuin, krijgt de Biergarten (geen entree, coronatoegangsbewijs verplicht) vorm.

Op de plek waar normaliter het Boels Rental paviljoen stond wordt nu het terrein voor het Brand Alm Open Air ingericht. Op dit deel van het terrein is een entreekaart én een geldig coronatoegangsbewijs verplicht. Dit jaar staan er geen paviljoens op de schootsvelden. Om bezoekers van de optredens op de Brand Alm toch enige beschutting te bieden zijn er twee zogenaamde perfect skies geplaatst, twee immense parasolvormige afdaken waaronder feestgangers bij regenachtig weer in elk geval droog kunnen staan. Feestgangers staan ditmaal dus niet in een warm feestpaviljoen, maar in de buitenlucht. Kleden op het weer is dan ook aan te raden!

Reacties