Maandagprogramma Oktober Wiesnfest in Sittard

<em>Relaxte Limburgse Middig op Oktober Wiesnfest</em>
Relaxte Limburgse Middig op Oktober Wiesnfest
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na een sfeervolle en zonnige zondag, die begon met Früshoppen in de Biergarten en eindigde met high life op de Brand Alm, gaat vandaag de tweede helft van het Oktober Wiesnfest van start.

De Biergarten was zondagochtend dé place tot be voor een goed ontbijt, een eerste pint en feestelijke blaasmuziek, onder andere van Die Zu Helle Kapelle met blazers van eigen bodem. (Lees verder onder de foto.)

Zu Helle Kapelle

De twee helft van het zesdaagse Oktober Wiesnfest in Sittard gaat om 13:00 uur van start met Rimpelpop op de Brand Alm en in de Biergarten.

Toegang is gratis en mogelijk zolang er voldoende plaats is. Om binnen te komen is een geldig coronatoegangsbewijs verplicht.

In de Brand Alm Open-Air treden niemand minder dan DJ Dirndl, Katja Henz, Karel Verspaget, Marleen Mols, Ruud Appelhof, Big Benny en Beppie Kraft op. De presentatie ligt wederom in handen van Nicole en Ingrid.
In de Zuidlease Biergarten geniet je in de middag van Batseklatser en Toller Theo. In de avond staan in de Biergarten Legata’s Lederhosen Power & Gipfel Power op de bühne. Op de Brand Alm gaat het er vanaf 18:00 uur Keuls aan toe tijdens het Kölschfest met medewerking van Domstürmer, die Funky Marys, Paveier, Rheinveilchen, Rockemarieche en DJ Dirndl.

Oktoberkermis

De attracties gaan vanaf 13:00 uur draaien. Er is vrij entree en u heeft voor een bezoek aan de kermis géén coronatoegangsbewijs nodig.

Attracties: Breakdance Future Dance – Boobytrap hotel – Euro Coaster – Freestyle (wipp) – Turbo Polyp – Booster Maxxx – Spookhuis Haunted Castle – Dance Jumper – Reuzenrad – El Mundo zweefmolen – Cocoon-rupsbaan – Jumbo – Hurricane – Kindercarrousel – Tea Cups XXL – Bungee Circus Trampoline – Heli Swing – Kinder octopussy – Lijntrekspel – Bussensport – Skeeball – Lucky Duck – Fotoschietsalon – Kamelenrace – Aquablasta – Rolbalspel – Ballenfontein – Holly cranes – Pusher – Schwenkhütte – Reibekuchen/Champignons – Sweet Chocolate Sensations – Suikerspin – Noten-Popcorn-Suikerspin – Vietnamese Loempia’s – Wafelkraam – Royal Montelimar – Suikerwerk-Nougat – Pinda Popcorn – IJs met fruit in chocolade – Vispaleis Familie Van Wijk.

 

 

Cookieinstellingen