Aantal parkeerplaatsen en zitbanken bij Hof van Serviam

<em>Wandelen op de schootsvelden bij de Hof van Serviam.</em>
Wandelen op de schootsvelden bij de Hof van Serviam.
Foto: SGN

Naar aanleiding van vragen van de CDA-raadsfractie over het aantal zitbanken en parkeerplaatsen bij Hof van Serviam zegde de gemeente toe om met Zuyderland in gesprek te gaan.

Eén van de vragen was of het aantal parkeerplaatsen voor mindervaliden en de parkeerduur kon worden uitgebreid. Dit terrein is niet openbaar en daarom heeft de gemeente hierover met eigenaar Zuyderland gesproken. Zuyderland geeft aan dat er voldoende parkeerplaatsen aanwezig zijn en dat er geen parkeerprobleem is.

Op het eigen terrein zijn namelijk negen parkeerplaatsen, waarvan er een viertal vrij beschikbaar zijn zonder verdere restricties; een drietal parkeerplaatsen waar men een uur mag parkeren; één parkeerplaats waar men een half uur mag parkeren (en die ook gebruikt wordt als mindervalide parkeerplaats) en daarnaast is één mindervalide parkeerplaats aanwezig.

De gemeente heeft verder de wensen van bewoners voor het plaatsen van extra zitbanken geïnventariseerd. Op dit moment is er vanuit de bewoners van het Hof van Serviam geen behoefte aan extra zitbanken. Mocht dit in de toekomst wel het geval zijn, dan neemt Zuyderland hierover contact op met de gemeente.

Cookieinstellingen