Kerstevenement Fabelachtig Geleen dit jaar in aangepaste vorm

Foto: CM Geleen

Vanwege de huidige coronamaatregelen vindt het kerstevenement Fabelachtig Geleen dit jaar in aangepaste vorm plaats.

Tussen 11 en 19 december kan er een Kerstman-Letterspeurtocht worden gelopen. Tevens is er een kleurwedstrijd. In de weekenden van 11/12 en 18/19 december is de Kerstman met zijn kerstmeisjes aanwezig. Op zondag 12 en 19 december is het koopzondag. De winkels zijn dan extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Kerstman-Letterspeurtocht

Weet jij waar de kerstman woont? In de etalages van een aantal winkels zijn letters verstopt. Bij elke winkel kun je één letter vinden. Heb je een letter gevonden? Dan schrijf je deze in het juiste vakje bij de juiste winkel.

Alle letters gevonden? Goed gedaan, dan weet jij waar de kerstman woont. Lever de kaart, voorzien van je naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer (van je ouders) in bij het kersthuisje op de Markt (ter hoogte van de HEMA). Dit kan op 11 & 12 en 18 & 19 december tussen 12:00 en 17:00 uur. Voor elk kind is er een kleine attentie!

De kerstman maakt op zondagavond 19 december, via de Facebookpagina van @CentrumGeleen, bekend wie de 5 gelukkige prijswinnaars zijn.

Geef de Kerstman en zijn rendieren wat kleur …

Doe mee met de kleurwedstrijd en lever je kleurplaat op 11 & 12 of 18 & 19 december (tussen 12.00 en 17.00 uur) in bij het kersthuisje op de Markt (tegenover de HEMA). De kerstman kiest op zondagavond 19 december de 5 mooiste tekeningen uit. Alle prijswinnaars ontvangen een mooie prijs.

Haal de speurtochtkaart/kleurplaat, vanaf donderdag 9 december, op bij:

  • Bakker Bart
  • Donners Kindermode
  • HEMA
  • Jan Linders
  • Rousseau Chocolade
  • Top1Toys.

Winkels in centrum Geleen extra geopend

De winkels in het centrum van Geleen zijn in december extra geopend. Op zondag 12 en 19 december is het koopzondag. De winkels zijn dan extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

Eerste uur gratis parkeren

In de parkeergarage onder Markt kan van zondag tot en met vrijdag (dus niet op zaterdag) het eerste uur gratis worden geparkeerd. Na het eerste uur betaal je één euro per uur. Het dagtarief is 5 euro.

Cookieinstellingen