Kandidatenlijst Stadspartij Sittard-Geleen-Born krijgt vorm

Foto: Annet Wagener / SGN

Op woensdag 16 maart 2022 worden er in Nederland weer gemeenteraadsverkiezingen gehouden.

Dat betekent dat partijen die eraan meedoen momenteel druk zijn met het opstellen van hun kandidatenlijst en verkiezingsprogramma.

De Stadspartij Sittard-Geleen-Born licht vandaag al een tipje van de sluier betreffende de verkiezingslijst op. De definitieve lijst – volgens fractieleider Nancy Kaufmann zal die verrassend zijn – wordt komende weken in fases bekendgemaakt.

Als eerste valt onder die deels opgelichte sluier een oude bekende te zien: Ton Raven, oud-wethouder en oud-raadslid van Sittard-Geleen, is momenteel in de Eerste Kamer der Staten Generaal leider van de Onafhankelijke Senaatsfractie (OSF). Hij neemt als kandidaat voor de Stadspartij deel aan de gemeenteraadsverkiezingen in Sittard-Geleen.

Raven: “Het werk als raadslid heb ik altijd met veel plezier gedaan en is goed te combineren met het parttime werk als Senator. Opkomen voor mensen staat daarbij centraal”.

Momenteel voert Raven actie voor een eenmalige compensatie voor pensioengerechtigden. Hiervoor heeft hij een petitie opgestart, die ook veel is getekend door gepensioneerden uit Sittard, Geleen en Born.

Raven krijgt een hoge plek op de verkiezingslijst van de Stadspartij.

Reacties

Cookieinstellingen