Open avond met rust, ontspanning en leuke workshops bij Yogaplace

Foto: Yogaplace

Yogaplace houdt aan het einde van de maand een inspirerende Open Avond in haar in locatie aan de Rijksweg-Zuid 43a in Sittard.

De Open Avond is ook via een online live stream te volgen. Ben je nieuwsgierig naar deze prachtige plek, een ruime, mooie, nostalgische en monumentale locatie aan de rand van het centrum van Sittard, dan word je met een warm welkom ontvangen. De Teekenschool, een begrip in Sittard, daar ervaar je een oase van rust als je binnenkomt.

Yogaplace staat voor een complete ervaring met kwaliteit en – wat velen niet weten – biedt naast een dagelijks breed lesaanbod ook vitaliteitsprogramma’s bij vele bedrijven in Limburg, geeft erkende docentenopleidingen, workshops, coaching, retreats, yogatherapie en veel meer.

Op vrijdagavond 29 april kun je er van 18:00 tot 21:30 uur een kijkje komen nemen of deelnemen aan verschillende workshops van onder andere actieve tot rustige yoga vormen, meditatielessen, ontspanningssessies, ademsessies, informatiesessies over opleidingen et cetera. Maak deze avond kennis met het aanbod en het inspirerende team! Ontvang na deelname een gratis 5 lessen ‘flavours’ kaart om zonder verplichting in de maand mei het aanbod te ervaren!

Kijk op www.yogaplace.nl voor meer informatie over het lesrooster! Ben je ook zo benieuwd? Zet de Open Avond op 29 april in je agenda, kom binnenlopen en kennismaken! Je kunt je hier ook aanmelden voor de online livestream deelname.

Yogaplace

Cookieinstellingen