Inschrijving vrijwilligersweekend 2022 gestart

archieffoto 2017
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Doet u in de gemeente Sittard-Geleen vrijwilligerswerk bij een sportclub, muziekvereniging, wijkplatform, zorg of zet u zich op andere manier als vrijwilliger in voor onze gemeente?

Dan kunt u zich aanmelden voor het vrijwilligersweekend op 21 en 22 mei 2022.

Tijdens dit weekend worden tal van leuke activiteiten georganiseerd waaraan alle vrijwilligers van de gemeente Sittard-Geleen kunnen deelnemen.

Activiteiten

Vrijwilligers kunnen zich inschrijven voor één activiteit. Wat dacht u van bijvoorbeeld van een hemels ontbijt, een workshop bloemenkrans van crêpepapier maken, genieten van ‘Fidelio’ van Opera Compact, een bierproeverij of een ontspannen dagje in Kasteelpark Born? Of als u sportief bent kunt u zich aanmelden voor een steptocht, bowlen, Axe Throwing of yoga. Dit zijn maar een paar voorbeelden. Op vrijwilligers-sg.nl vindt u een compleet overzicht van alle activiteiten waaruit u kunt kiezen. Voor jong en oud, voor iedereen wat wils!

Vrijwilligerswaardering

Jaarlijks organiseert de gemeente Sittard-Geleen een vrijwilligerswaardering voor de vrijwilligers die actief zijn in de gemeente Sittard-Geleen. Gelukkig kunnen we dat dit jaar weer doen in de vorm van het vrijwilligersweekend.

Reacties

Cookieinstellingen