Paasmarkt Born en Borner Paosj-sjpektakel ‘Open Air’

<em>Paasmarkt Born 2019</em>
Paasmarkt Born 2019
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Na drie jaren van gedwongen stilte is het dit jaar op paasmaandag ongetwijfeld weer razend druk in de straten van het centrum van Born.

Om 10:00 uur gaat de Paasmarkt officieel van start, maar vanaf een uur of negen is het ongetwijfeld al druk in de straten waar de markt is opgesteld.

De Bornse jaarmarkt trekt doorgaans zo’n 30.000 bezoekers. Het weer speelt dit jaar bovendien geweldig mee. Op de 53e editie van deze altijd gezellige jaarmarkt staan ruim 200 kramen met stille kramers en standwerkers, waar je terecht kunt voor van alles en nog wat: van kleding, sieraden, antiek en boeken tot artikelen uit grootmoederstijd. En na het geslenter langs de kramen is het op de voorjaarsmarkt heerlijk genieten van de vele lekkernijen. De pop-up kinderboerderij maakt het dagje markt tot een dagje uit voor de hele familie.

Vanaf 12:00 uur kun je op de Borner Markt bovendien genieten van het Borner Paosj-sjpektakel ‘Open Air’, met optredens van Marleen Rutten, Henk & Ton (Janse Bagge Bend), Thijs Olijve, Zaate Hermenie ‘Mörge Geit Baeter’ Bor en natuurlijk Manfred alias ‘Maffe Manni’.

Cookieinstellingen