Vitaliteitsdag voor 55-plussers in De Hanenhof in Geleen

Foto: Ecsplore

Op dinsdag 17 mei aanstaande organiseert Ecsplore van 13:00 tot 17:00 uur in de Hanenhof in Geleen een Vitaliteitsdag voor iedereen van 55 jaar en ouder.

Iedereen uit Sittard-Geleen-Born in de leeftijd van 55 jaar en ouder is er welkom.

Vitaliteitsdagen worden in alle stadsdelen van Sittard-Geleen georganiseerd en zijn bedoeld om bewoners van 55 jaar en ouder te laten ontdekken welke mogelijkheden er zijn op het gebied van educatie, cultuur en sport & bewegen in de wijk. Tevens kunnen bezoekers antwoord krijgen op alle vragen rondom gezondheid en leefbaarheid in de wijk. U kunt kennismaken met gezondheidsprofessionals uit uw wijk. Daarnaast wil men zoveel mogelijk senioren motiveren actief te (blijven) participeren in de maatschappij door het vinden van bijvoorbeeld nieuwe hobby’s, vrijwilligerswerk of andere zinvolle en dankbare bezigheden.

Verder kunnen bezoekers van de Vitaliteitsdag in De Hanenhof deelnemen aan verschillende workshops op het gebied van vitaal oud(er) worden (onder andere over valpreventie, voeding en zinvolle vrijetijdsbesteding). Ook de fitheidstesten vormen een onderdeel van het programma. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht.

Reacties

Cookieinstellingen