Moederdagactie Lionsclub Ambt Born

Foto: © Lions Club Ambt Born

Nederlandse kinderen behoren tot de gelukkigste kinderen ter wereld, zo blijkt uit onderzoeken. Maar helaas geldt dit geluk niet voor alle kinderen in ons land.

Wel honderdduizend kinderen in Nederland groeien op in een gezin met meervoudige, complexe problematiek. Sommigen van hen kunnen niet meer thuis wonen. Ze zijn verwaarloosd of mishandeld. Ze zijn gevlucht voor geweld of uit huis geplaatst, omdat ze daar niet meer veilig waren.

Stichting Het Vergeten Kind strijdt voor een stabiele liefdevolle omgeving, waarin deze kinderen zich goed kunnen ontwikkelen

Daarom steunt Lionsclub Ambt Born met een ludieke Moederdagactie – de verkoop van asperges en witte wijn – Stichting Het Vergeten Kind. Stichting Het Vergeten Kind geeft deze kinderen positieve ervaringen met écht aandacht, zodat ze zich gezien en gesteund voelen en ze weer zelfvertrouwen krijgen.

Wil je je moeder iets lekkers geven én Stichting Het Vergeten Kind steunen? Koop dan op zaterdag 7 mei, daags voor Moederdag, asperges bij Lionsclub Ambt Born op een van de volgende locaties:

  • Binnenstad Sittard tijdens Alles veur de mam
  • AH XL Brugstraat Sittard
  • AH Nieuwe Markt Echt

De asperges kosten €10,- per kilo, de volledige opbrengst gaat naar Stichting Het Vergeten Kind

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen