Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek

Milaanstraat 120, Sittard
Foto: SGN

Vanwege corona werd het Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek eind 2021 uitgesteld, maar gelukkig komt van uitstel geen afstel.

Het Sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek wordt op maandag 16 mei 2022 van 19:00 tot 22:00 uur gehouden in het stadion van Fortuna Sittard aan de Milaanstraat in Sittard. Dit congres is bestemd voor verenigingsbestuurders en technisch kaderleden.

Na een bijzonder en vooral digitaal jaar kijkt Ecsplore ernaar uit om verenigingsbestuurders en technisch kaderleden persoonlijk te kunnen ontvangen. Inspireren, ontmoeten en kennis delen staan ook deze keer weer centraal. Zowel verenigingsbestuurders als technisch kader en trainers van sportverenigingen in de Westelijke Mijnstreek zijn van harte uitgenodigd.

Aanwezigen worden meegenomen in het verhaal van de ‘vereniging van het jaar 2021’, WDZ uit Bocholtz. Hoe hebben zij het aangepakt en wat nemen we hiervan mee naar de toekomst voor de eigen vereniging. Bestuurders zetten dit thema voort in de vervolg sessie en het technische kader gaat aan de slag met diverse workshops gericht op theoretische en praktische tips en handvatten om toe te passen bij de trainingen.

Programma en aanmelden

De organisatie van het digitale sport- en beweegcongres Westelijke Mijnstreek is in handen van Stichting Ecsplore (onderdeel van MIK & PIW groep).

Reacties

Cookieinstellingen