Eerste kaartjes voor Zittesje Revuu ‘Oukouk’ zijn vergeven

Foto: Zittesje Revuu

De eerste vrijkaartjes voor de Zittesje Revuu ‘Oukouk’, die in november en december is te zien in het Toon Hermans Theater, zijn inmiddels uitgereikt.

oukouk vrijkaarten winactieOm aandacht te vragen voor de binnenkort startende voorverkoop bedacht de organisatie van de Zittesje Revuu een winactie voor deelnemers aan de Kennedy-mars. Om daaraan mee te doen hoefden deelnemers aan de Kennedymars enkel een selfie van zichzelf te maken waarop ook een sticker met het logo van ‘Oukouk’ was te zien.

Rob Heijnen was na 80 Kennedy-marskilometers nog genoeg bij de pinken om op een bord van de Kennedymars dicht bij de finish het Oukouklogo te signaleren én daarvan een selfie te maken

Deze rasechte Sittardenaar en fervent fan van het Oktoberfeest Sittard, Fortuna Sittard, Kwebbel & Sjnebbel en de Marotte Zitterd zag in de laatste kilometers het Oukouklogo en mocht daarom afgelopen week uit handen van regisseur Nicole Schurgers-op den Kamp de allereerste kaarten voor de nieuwe Zittesje Revuu ‘Oukouk’ in ontvangst nemen en tevens een ‘sneakpeak’ van een scène van de nieuwe voorstelling zien.

De kaartverkoop voor de Zittesje Revuu begint op 23 mei. De kaarten zijn dan te reserveren bij het Toon Hermans Theater.

De speeldata voor Oukouk zijn: 18-19-20; 25-26-27 november en 2-3-4 december. Alle voorstellingen met uitzondering van de laatste beginnen ’s avonds om 20:00 uur, de dernière is zoals gebruikelijk een matineevoorstelling.

 

Reacties

Cookieinstellingen