Sittardse Club Wovan klaar voor finale eeuwfeestviering

Club Wovan, met burgemeester Verheijen en beschermheer Lejao Beursgens
Foto: SGN

De 21 leden van Club Wovan uit Sittard zijn na een sponsordiner dat donderdagavond in het Phillokaal werd gehouden helemaal klaar voor de finale van het eeuwfeest van hun vereniging.

Club Wovan werd opgericht op 17 juli 1921. De viering van het eeuwfeest kon vorig jaar vanwege de coronapandemie geen doorgang vinden en werd daarom verplaatst naar zaterdag 28 en zondag 29 mei van dit jaar. (Lees verder onder de foto.)

Sponsordiner Club Wovan in het Phillokaal

De feestelijkheden vinden plaats op het Maaslandpark (voormalig terrein Maaslandziekenhuis) in Sittard en beginnen zaterdagavond 28 mei om 19:30 uur met ‘Wovan kèn ich dat leidje?’. Een muzikale feestavond met medewerking van Bart Storcken, The Legendary Allstar RBR Bigband Sensation en diverse Sittardse artiesten. Iedereen is welkom op deze gratis toegankelijke avond.
Tevens presenteren de verenigingen die zondag meedoen aan het Spiel ohne Grenzen op deze avond hun jokers.

En die jokers kunnen dan zondag 29 mei worden ingezet tijdens het Spiel ohne Grenzen, dat om 13:00 uur begint. Daarin gaan de teams van de deelnemende Sittardse verenigingen onderling de strijd met elkaar aan op een ludiek parcours. Ook dit evenement is voor toeschouwers vrij toegankelijk. De inschrijving voor teams die nog zouden willen meedoen is echter gesloten.

 

Reacties

Cookieinstellingen