Géén reclame voor komend feestweekend van Club Wovan

Foto: Club Wovan

De bezoekers van de terrassen op de Markt in Sittard keken even vreemd op toen een merkwaardige stoet vanaf de Putstraat richting Mariapark trok.

Een groep heren in smoking, getooid met een hoge rode hoed – onmiskenbaar leden van de honderdjarige Sittardse herenclub Club Wovan – trok een platte kar voort met daarop een woonkamerinterieur met een man en een vrouw op de bank.

De suggestie dat Club Wovan reclame maakte voor het feestweekend dat op 28 en 29 mei wordt gehouden op het Maaslandpark in Sittard bleek niet te kloppen, maar het had gekund.

Het ging hier enkel om het vieren van een dubbele verjaardag: lid Michel Lejeune en zijn partner Petra zagen afgelopen week respectievelijk Abraham en Sarah. Een gebeurtenis die wel een feestje waard was. Om de twee halve eeuwelingen te verrassen besloten de leden van Wovan het stel feestelijk in te halen. In het Mariapark volgde vervolgens een feest met diverse artiesten. Vast en zeker ook om alvast in de stemming te komen voor komend feestweekend waarmee de club de viering van het honderdjarig bestaan afsluit.

De feestelijkheden op het Maaslandpark (voormalig terrein Maaslandziekenhuis) in Sittard beginnen zaterdagavond 28 mei om 19:30 uur met ‘Wovan kèn ich dat leidje?’. Een muzikale feestavond met medewerking van Bart Storcken, The Legendary Allstar RBR Bigband Sensation en diverse Sittardse artiesten. Iedereen is welkom op deze gratis toegankelijke avond.

Op zondag 29 mei begint om 13:00 uur het Spiel ohne Grenzen, waarin een twintigtal teams van deelnemende Sittardse verenigingen onderling de strijd met elkaar aan op een ludiek parcours. Ook dit evenement is voor toeschouwers vrij toegankelijk.

Cookieinstellingen