Werkgroep ‘The buddy system’ organiseert weer een ‘Expat borrel’ in Sittard

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op donderdag 16 juni vindt de tweede editie plaats van de expat borrel georganiseerd door de werkgroep ‘The buddy system’.

Deze borrel is een initiatief van Stadslabs Sittard-Geleen en de Facebook-groep ‘Expats in Sittard-Geleen’ opgericht door Maud Strijkers. De eerste editie was een groot succes met meer dan 40 expats die samenkwamen bij Café Ich & Dich op de markt in Sittard om kennis te maken onder het genot van een drankje.

De tweede editie op donderdag 16 juni bij Café Ich & Dich begint om 20:00 uur. Er wordt weer een flinke opkomst verwacht. Je bent van harte welkom om die dag een drankje te komen drinken.

Achtergrondinformatie over The buddy system

Het buddy systeem koppelt zakenmensen, expats en andere nieuwe stadsbewoners aan een inwoner van Sittard-Geleen. Deze buddy fungeert als gids om nieuwkomers wegwijs te maken in Sittard-Geleen en allerlei praktische vragen te beantwoorden. Op deze manier willen we expats een warm welkom heten in de stad én Sittard-Geleen promoten als een geweldige stad om in te wonen, te werken en te recreëren.

Reacties

Cookieinstellingen