Jeugdorkestenfestival in Kasteelpark Born op zondag 26 juni

Foto: © De Domijnen

Op zondag 26 juni aanstaande staat het Kasteelpark Born in het teken van muziek. Traditiegetrouw organiseert cultuurorganisatie De Domijnen samen met het Kasteelpark Born jaarlijks in juni het Jeugdorkestenfestival voor jeugdorkesten uit onze regio.

Zowel de organisatoren als de jeugdorkesten zijn blij dat het na twee jaar afwezigheid weer mogelijk is om op te treden in de mooie en gezellige ambiance van het Kasteelpark.

De jeugdorkesten die optreden zijn: Jeugdslagwerkensemble en Jeugdfanfare Eensgezindheid Maasbracht, Jeugdharmonie L‘Union Born, Jeugdharmonie van Koninklijke Harmonie Aurora Grevenbicht, Jeugdfanfare Concordia Einighausen, Jeugdharmonie Concordia Obbicht en Jeugfanfaar Zitterd.

Alle bezoekers van jong tot oud worden uitgenodigd om op het terras midden in het Kasteelpark te genieten van de vrolijke muziek waarop de zes jeugdorkesten u trakteren.

Het Kasteelpark is geopend van 10:00 tot 18:00 uur. De optredens starten om 11:30 uur en duren tot 17:00 uur.

Voor het bijwonen van de optredens geldt de normale entreeprijs van het Kasteelpark. De entreeprijs voor volwassenen is €9,50, voor kinderen (2 tot en met 12 jaar) €7 en voor 65+ €8,50.

Cookieinstellingen