Twee weekenden werkzaamheden aan Urmonderbaan/N294

<em>asfalteringswerkzaamheden</em>
asfalteringswerkzaamheden
Foto: SGN

Op vrijdag 1 juli start de Provincie Limburg met asfaltwerkzaamheden aan de Urmonderbaan (N294) tussen de aansluiting met de N276 Hasseltsebaan en de Burgemeester Lemmenstraat.

De werkzaamheden worden tijdens twee weekenden uitgevoerd.

Op vrijdag 1 juli 19:00 uur wordt begonnen met het noordelijke deel van de weg van Sittard richting Urmond/A2. Het verkeer zal in deze periode via het zuidelijke deel zijn weg kunnen vervolgen. De werkzaamheden zullen maandag 4 juli 06:00 uur afgerond zijn. Het verkeer richting Einighausen dient hierbij de omleiding te volgen.

Op vrijdag 8 juli 19:00 wordt het zuidelijke deel van de weg van Urmond richting Sittard onder handen genomen. Het verkeer kan dan via het noordelijke deel zijn weg vervolgen. De werkzaamheden worden maandag 11 juli 06:00 uur afgerond. In deze periode is op de N276 de afrit vanaf het noorden en de toerit richting Brunssum afgesloten.

Mochten de werkzaamheden door onvoorziene omstandigheden niet uitgevoerd kunnen worden is er een reserveweekend gepland in de periode van vrijdag 15 juli 19:00 uur tot maandag 18 juli 06:00 uur.

Bereikbaarheid

Ondanks dat de N294 niet geheel afgesloten worden weggebruikers met klem gevraagd om zoveel mogelijk gebruik te maken van de ingestelde omleidingen. Op de A2 en de A76 zijn deze al aangeduid en ook in de directe omgeving van de N294 zijn er diverse omleidingen ingesteld.

In het weekend van 8-11 juli blijft de kruising met de Mauritsweg richting het Retailpark tot zaterdag 9 juli omstreeks 16:00 uur open, daarna wordt deze afgesloten om ook hier de werkzaamheden uit te kunnen voeren. Vanaf dat moment is het Retailpark enkel via de omleiding bereikbaar.

Bron: Provincie Limburg

Cookieinstellingen