Doe Dag Geleen 2022 dik geslaagd

Na enkele jaren van afwezigheid was Doe Dag vandaag terug in het centrum van Geleen. En het was er als vanouds druk en gezellig.

Het weer speelde vandaag perfect mee: droog, een lekkere temperatuur, afwisselend zonnig en dan weer wat schaduw van overtrekkende bewolking. Ideaal om een activiteit in de buitenlucht te bezoeken.

Naast de grote braderie was het koopzondag en verder waren er op de nieuwe Markt diverse activiteiten georganiseerd voor kinderen. De oude Markt was het domein van de Formule 1-fans. Er stonden diverse simulatoren waarin je een ritje over het Britse circuit kon maken en ook de Max Verstappen merchandisetrailer was aanwezig. Beiden werden druk bezocht.

Tevens was er in een muzikaal programma voorzien. En raceliefhebbers konden op de Markt voor het oude raadhuis live getuige zijn van de Grand Prix die op Silverstone werd gereden: er stond een groot scherm opgesteld waarop de spectaculaire race gevolgd kon worden. Het plein stond dan ook vol raceliefhebbers, al dan niet in Red Bull outfit.

Klik op de foto boven dit bericht om meer foto’s van Doe Dag 2022 te bekijken.

Cookieinstellingen