Thuiswedstrijden Fortuna Vrouwen doorgaans op zondag

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Fortuna Vrouwen treedt dit jaar toe tot de Azerion Vrouwen Eredivisie en speelt haar thuiswedstrijden in principe op zondagmiddagen in het stadion aan de Milaanstraat.

De afgelopen maanden is hard gewerkt om de selectie op orde te krijgen en Fortuna er in geslaagd om enkele bekende namen aan zich te binden, waaronder een drietal Belgische internationals, die momenteel met het Belgische nationale team deelnemen aan het EK in Engeland.

De competitie in de Azerion Vrouwen Eredivisie start in het weekend van 16 tot en met 18 september. De Fortuna Vrouwen beginnen met een uitwedstrijd tegen landskampioen FC Twente. Een week later staat de eerste thuiswedstrijd op het programma. Daarin is Feyenoord de tegenstander.

De vrouwen spelen thuis in de weekenden dat de mannen van Fortuna Sittard een uitwedstrijd spelen. Zo is er voor Fortuna-fans elk weekend wat te beleven in het stadion in Sittard. Fortuna-fans die een membershipcard hebben aangeschaft kunnen de wedstrijden van de vrouwen gratis bezoeken.

De Fortuna Vrouwen gaan trainen op het terrein van VV Sittard aan de Bradleystraat.

Cookieinstellingen