Michel van Dijke kondigt afscheid aan bij Petje af Zuid-Limburg

<em>Petje af got talent</em>
Petje af got talent
Foto: © Petje af Zuid-Limburg

De uit Geleen afkomstige Michel van Dijke neemt aan het eind van deze maand afscheid als locatiemanager van Petje af Zuid-Limburg.

Bij Petje af komen nieuwsgierige kinderen van 10 tot en met 14 jaar op 30 zondagen in het jaar samen en ontdekken ze de wereld. Het programma biedt kansen aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Met het Petje af-programma krijgen ze inzicht in hun drijfveren, interesses, talenten en mogelijkheden in de wereld.

“De afgelopen vier jaar heb ik enorm genoten van alles wat voorbij kwam. Ik heb het werk met hart en ziel gedaan en ben enorm trots op wat we allemaal hebben bereikt. Boven alles was het een eer om met heel veel talentvolle kinderen te mogen werken,” zo meldt Van Dijke op zijn Facebookpagina.

Tevens bedankt hij het bestuur van Petje af Zuid-Limburg alle coaches, partners, gastsprekers en sponsoren voor de prettige samenwerking. Dank zij hen zijn heel veel activiteiten mogelijk gemaakt.

Na zijn vakantie gaat Van Dijke vanaf 1 september aan de slag bij MIK & PIW Groep met het project Greutsj dat zich richt op jongelui in de gemeente Sittard-Geleen.

Cookieinstellingen