Verenigingcafés van Huis voor de Kunsten op 19 november in Sittard

Foto: Huis voor de Kunsten

Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden, vrijwilligers of deelnemers?

Wil je jouw vereniging en aanbod onder de loep nemen, jouw doelgroep beter leren kennen en weten wat je kunt doen om leden en vrijwilligers te werven en binden aan je vereniging? Of een nieuwe groep deelnemers werven voor jouw activiteiten? Bezoek dan in november 2022 één van de vier Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg verspreid over de provincie organiseert voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties.

Verenigingscafés – Meer grip op de toekomst

Onder de noemer ‘Meer grip op de toekomst’ organiseert Huis voor de Kunsten regionale bijeenkomsten waarbij je kennismaakt en aan de slag gaat met de methodiek ‘Samen Slim Deelnemers Werven’. De methodiek leert je hoe je het aanbod van jouw vereniging beter kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers. Ook leer je hoe je meer of nieuwe doelgroepen aan je kunt binden. Meld je nu alvast aan voor het Verenigingscafé bij jou in de regio. De Verenigingscafés vinden plaats op een fysieke locatie en daarnaast organiseert Huis voor de Kunsten ook één online bijeenkomst.

Het Verenigingscafé van Huis voor de Kunsten vindt in Sittard plaats op zaterdag 19 november van 09:30 tot 12:00 uur.

Verenigingcafés van Huis voor de Kunsten worden behalve in Sittard ook gehouden op zaterdag 5 november 2022 van 09:30 tot 12:00 uur in Venlo (editie Noord-Limburg) en op zaterdag 12 november 2022 van 09:30 tot 12:00 uur in Weert (editie Midden-Limburg). Het online Verenigingscafé wordt op dinsdag 22 november gehouden van 19:30 – 21:00 uur.

Algemene informatie

Uitnodigingen voor de bijeenkomsten worden in september met meer informatie verstuurd en bekendgemaakt via de website en social media van Huis voor de Kunsten. Meld je nu alvast aan voor één of meerdere cafés! Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé in jouw regio? Meld je dan gerust aan voor een café in een andere regio of de online bijeenkomst! Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden voor een van de bijeenkomsten via: www.hklimburg.nl/verenigingscafe

Vragen? Neem contact op met Huis voor de Kunsten via [email protected] of bel 0475399299.

Reacties

Cookieinstellingen