Parkeerterrein bij zwembad De Nieuwe Hateboer tijdelijk vergroot

Foto: François Mostard

Het parkeerterrein bij zwembad De Nieuwe Hateboer aan de Sportcentrumlaan in Sittard werd vorig jaar fors verkleind.

Dat gebeurde toen er onderhoud aan het asfalt nodig was. In overleg met de gebruikmakende partijen werd toen besloten om het parkeervlak te verkleinen en te vergroenen. Sinds de sloop van het voormalige Euregionaal Sportcentrum en bijbehorende gebouwen is er minder parkeerruimte nodig.

Maar momenteel, met de huidige hoge temperaturen tijdens de schoolvakanties, is er veel animo voor een bezoekje aan het zwembad en schiet de beschikbare parkeerruimte tekort.

Daarom is besloten om het parkeerterrein tijdelijk te verruimen door een deel van het onverharde terrein open te stellen als parkeerterrein. Dat blijft zo tot het einde van de schoolvakantie.

Om te voorkomen dat men verder richting Schwienswei kan rijden is het terrein afgezet met betonnen jumboblokken.

Reacties

Cookieinstellingen