Mega Sing Along op Sint Rosa Festival

Foto: © Annet Wagener

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 augustus keert op de Sittardse schootsvelden weer het Sint Rosa Festival terug.

Een nostaligsche kermis met oude attracties, sfeervolle theatertenten, tal van optredens en twee circussen nemen dan bezit van de noordelijke schootsvelden. Tijdens dit – op de voorstellingen in Circus Zanzara en Circus Ronaldo na – gratis toegankelijke festival kun je je hart ophalen aan intieme, groteske, ontroerende, verbluffende, muzikale en hilarische acts.

Het Sint Rosa Festival werkt deze editie voor het eerst nauw samen met het nieuwe Toon Hermans Theater. De samenwerking krijgt vorm in een theatertent waarin het Toon Hermans Theater een tipje van de sluier zal oplichten van het theaterprogramma 2022/23. Dat gebeurt op zaterdagavond onder meer in een gezamenlijke Mega Sing Along productie in de grote Chapiteau-tent met medewerking van Karin Bloemen en Big Band Time Out. Maar ook op andere plekken is de samenwerking in de programmering zichtbaar met optredens van Rowwen Hèze, Joris Linssen, Ellen ten Damme en de Janse Bagge Bend!

Het Toon Hermans Theater heet iedereen op 26, 27 en 28 augustus van harte welkom in een heuse theatertent op het Sint Rosa festival om samen met de festivalbezoekers de start van het nieuwe theaterseizoen vieren.

Let op: de voorstellingen in deze theatertent zijn gratis. Plaatsen zijn niet reserveerbaar en VOL = VOL.

Reacties

Cookieinstellingen