MP Feesten Geleen op 16 en 17 september

Foto: Bright Festival Geleen

Na twee jaren van (gedwongen) stilte keren de Marcellinus & Petrus Feesten – MP Feesten – terug in het centrum van Geleen.

Dat gebeurt ditmaal aan het slot van het eerste Bright Festival dat van 12 tot en met 18 september wordt gehouden in Geleen. Dat is een festival waarin bezoekers op feestelijke wijze worden meegenomen in de wereld van innovatie, circulariteit en duurzaamheid. Samen op ontdekking: wat is circulariteit? En hoe draagt circulariteit bij aan een duurzame samenleving waarin we samen wonen, werken en plezier maken?

MP Brightnight

Op vrijdag 16 september beginnen de MP Feesten met een Brightnight, een avond waarop bezoekers zich helemaal los kunnen dansen op opzwepende house en progressive klanken van gerenommeerde DJ’s om later op de avond compleet los te gaan met Foute Klassiekers, Limburgse Krakers, Deutsche Schlagers en live acts… en misschien wel een paar verrassingen. Met medewerking van Guillaume Colson, ZEFF, GUZ, Beppie Kraft en Richtig Rex.

MP 90’s Megaparty

Op zaterdagavond is het vervolgens tijd voor de vertrouwde 90’s Mega Party. Ditmaal met meer acts dan ooit, waaronder Mental Theo, Dune, Wipneus en Pim, Def Ryhmz en DJ Kicken.

Cookieinstellingen