Opnieuw aandacht voor dood Xavier Durlinger in Opsporing Verzocht

Foto: SGN

In Opsporing Verzocht wordt vanavond aandacht besteed aan twee Limburgse onderzoeken, zo meldt Politie Eenheid Limburg.

Er worden nieuwe beelden en informatie vrijgegeven in het onderzoek naar de dood van Xavier Durlinger in Sittard. Op donderdag 12 mei werd er bij de politie gemeld dat hij werd vermist. Een week later, op donderdag 19 mei werd het levenloze lichaam van Xavier aangetroffen op de Kollenberg in Sittard. Uit onderzoek bleek dat Xavier door een misdrijf om het leven is gekomen. Door de politie werd er onafgebroken onderzoek gedaan naar de omstandigheden waarin Xavier is komen te overlijden.

Met tips van het publiek hoopt de politie de zaak op te kunnen lossen. De tip die tot oplossing van deze zaak leidt kan een beloning van 15.000 euro tegemoet zien.

Verder komt is er in de uitzending van vanavond aandacht voor de dood van een man die op 23 juni in #Kerkrade werd doodgereden, toen hij probeerde te voorkomen dat twee oplichters er met zijn geld vandoor gingen. In de uitzending worden beelden getoond van de confrontatie en twee verdachten.

Het programma is vanavond om 20:30 uur live te zien op NPO 1. De uitzending wordt op woensdag om 13:35 uur herhaald, eveneens op NPO 1.

Reacties

Cookieinstellingen