‘Trick or Treat’-route trok honderden kinderen naar centrum Sittard

Het was zondag koopzondag in het centrum van Sittard en daarmee werd de tweede dag van Inspired Shopping afgesloten.

De tweede dag van het Inspired Shopping weekend stond helemaal in het teken van Halloween. Je zag dan ook veel gezinnen met jonge kinderen – al dan niet geschminkt en in Halloweenstijl gekleed – goedgemutst door het centrum trekken. Tal van kinderen waren voorzien van een oranje ‘Trick or Treat’ draagtas en een routekaart met daarop de winkels waar ze een traktatie konden krijgen.

Het werd een ontspannen winkeldag voor het hele gezin. Ditmaal geen dreinende kinderen die liefst onmiddellijk naar huis wilden, want daarvoor was het veel te leuk in de Sittardse winkelstraten. En daarbij was het ook nog eens bijzonder aangenaam weer voor de tijd van het jaar.

Het organiserende Centrum Management Sittard kijkt tevreden terug op het Inspired Shopping weekend. Omdat het event ditmaal was gespreid over twee dagen was het beide dagen gezellig druk in de stad. De wachtrijen waren zowel op zaterdag als zondag wat korter dan vorig jaar, toen het event op één dag plaatsvond. Deze editie was voor de bezoekers natuurlijk een stuk prettiger. Volgend jaar wordt Inspired Shopping daarom naar verwachting weer over twee dagen gespreid.

Cookieinstellingen