Feestelijke open dag in Obbicht

Concordia Obbicht
Concordia Obbicht
Foto: SGN

Schutterij St. Willibrordus en Concordia Obbicht organiseren op zondag 24 september, voor het eerst in de historie, een gezamenlijke open dag.

Tussen 11:00 en 13:00 uur verandert de Obbichter Markt in een ongeëvenaarde muzikale en culturele kermis, waarbij er voor jong tot oud van alles te beleven valt!

Tijdens de open dag is er letterlijk voor elk wat wils. Zo kun je deelnemen aan één van de te gekke workshops (o.a. p-bone, pijperfluit of slagwerk), gewoon even lekker uitrazen op het springkussen, een praatje maken met een van de leden over het reilen en zeilen binnen een van deze beide prachtverenigingen of aandachtig genieten van de exercitie demonstratie van de schutterij óf het showoptreden van het slagwerkensemble.

Samen

Schutterij St. Willibrordus en Concordia Obbicht zijn bijzonder trots deze open dag gezamenlijk te kunnen organiseren. “Dat het verenigingsleven een centrale rol speelt in de vrijetijdsbesteding van mensen is niets nieuws. Sociale interactie en onderlinge verbondenheid zijn tegenwoordig echter steeds belangrijker. Dat we daarnaast al jarenlang samenwerken aan de instandhouding van de lokale cultuur (en leefbaarheid) van het dorp waarin tradities en de gemeenschap hand in hand gaan maakt het eigenlijk alleen maar extra mooi!” aldus de betrokkenen.

Kijken – Luisteren – Doen – Beleven

“Veel meer woorden zijn er simpelweg niet nodig om jou te overtuigen van álle pluspunten van het geweldige rijke verenigingsleven in ons mooie Maasdorp! Dús heten we jou van harte welkom, aanstaande zondag (24 september), samen met iedereen die je wil meenemen op de Markt in Obbicht.”

Het programma start om 11:00 uur en duurt tot ongeveer 13:30 uur.

schutterij sint willibrordus obbicht

Cookieinstellingen